Verwachte pups

Eerdere nestjes

Onze pups

 

Pups

Onze pups groeien op in onze woonkamer en krijgen alle aandacht. Ze zullen in kontakt komen met onze vrienden, de honden en onze 9 konijnen. We zullen ze af en toe mee naar buiten nemen om ze te laten wennen aan alle verschillende geluiden.

Voordat onze pups naar hun nieuwe mandje gaan willen we al contact hebben gehad met de potentiƫle nieuwe eigenaren. Indien mogelijk willen we dat u langskomt om de honden te zien, zodat u zeker weet dat dit het ras is dat u wilt hebben. Voor ons is het ook belangrijk te zien welke mensen zullen gaan zorgen voor onze liefste pups. Samen kunnen we kijken welke pup het beste bij u zal passen, afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren. We zullen een contract opstellen dat zowel door u als door ons getekend dient te worden. Dit omvat onder andere een gezondheidsgarantie van 1 maand.

Als de pup wordt opgehaald zal deze naar leeftijd volledig gevaccineerd zijn. De pups zullen het nest verlaten vanaf het moment dat ze 8 weken oud zijn. Ze zullen voorzien zijn van een microchip en krijgen een EU paspoort en stamboom. Verder krijgt u een puppypakket met voer voor een maand, speeltje, deken uit het nest voor de geur en tips voor de verzorging en gezondheid.

Een hond ja of nee?

Als u erover denkt om een pup aan te schaffen vraagt u zich dan af:

Mocht u op een van deze vragen NEE geantwoord hebben, lees dan het volgende verhaal en bedenk dat er in uw leven wellicht geen hond past.

Lees hier: hoe kon je?